Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2017/2018 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Home

Download nu de gratis finale CD!

Benieuwd wie er dit jaar in de finale staan? Voorafgaand aan de finale hebben de finalisten drie nummers opgenomen in de VooDooVoX studio in Haarlem. Deze nummers zijn verzameld op een speciale finale cd die tot en met 30 maart gratis te downloaden is op www.robacdaaward.bandcamp.com.THE RED17 WINT ROB ACDA AWARD 2010/2011

De energieke rockband THE RED17 heeft vrijdagavond 8 april de Rob Acda Award 2010/2011 gewonnen in Patronaat. De rootsrock van We Stole The Zebra en de ‘folkpopamericana’ van Pilot Paco scoorden ook punten bij de jury. Zij wonnen de tweede en derde plaats. De publieksprijs en de optredens op Young Art Festival en Beeckestijnpop zijn gewonnen door We Stole The Zebra.

De jury zei over THE RED17: ‘Mooie originele lijnen en melodieën’, ‘Ze gaan als de brandweer’ en ‘Een band met groeimogelijkheden’. De band gaat naar huis met een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit het openingsoptreden op het Haarlemse Bevrijdingspop, een backdrop van 6m2 en 500 buttons van merchandise.nl, en een optreden op Mixtream Festival.

Vanaf 1 september 2011 kunnen muzikanten uit de regio Haarlem zich aanmelden voor de Rob Acda Award 2011/2012.

Sanne Glasbergen wint Rob Acda Foto Award 2010/2011

Sanne Glasbergen, Niels Watermulder, Caroline Homburg en Remco Brinkhuis
waren de vier geselecteerde fotografen voor de Rob Acda Foto Award 2010/2011. Ieder van hen maakte een fotoserie van één van de voorrondes van de Rob Acda Award. De jury koos unaniem voor Sanne Glasbergen als winnaar.

De jury omschreef de fotoreeks van Sanne als “Rock ’n Roll” en “Technisch goed”. Ook vonden ze dat haar foto’s echt muziek uitspreken, en het meest opvallend zijn van de vier finalisten.

De foto’s van Sanne zullen op 8 april geëxposeerd worden in de foyer van Patronaat, tijdens de finale van de Rob Acda Award. Daarnaast wint ze o.a. foto-opdrachten voor onder meer LiveXS en Bevrijdingspop en €300,- aan fotodrukken bij Coloron.

‹ First  < 16 17 18 19 >