Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2018/2019 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Home

Finale Rob Acda Award 2011-2012 door Stichting STAD

DRESS UP DOLLS WINT ROB ACDA AWARD 2011/2012

Dress Up Dolls heeft vrijdagavond 30 maart de Rob Acda Award 2011/2012 gewonnen in de grote zaal van het Patronaat.  Ze mochten als laatste het podium betreden en gaven voor een goed gevulde zaal een strakke en foutloze show weg. De band ging naar huis met een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit een optreden op het Houtpodium van het Haarlemse Bevrijdingspop, een waardebon van Musicmaniacs ter waarde van €200,- en een backdrop van Merchandise.nl

De jury zei over Dress Up Dolls: ‘Erg sterk, goed op elkaar ingespeeld. Ze geven elkaar de ruimte. Deze band kan heel wat bereiken, veel optreden moet lukken, daar zijn ze ZEKER goed genoeg voor.’

Good Meat scoorde ook punten bij de jury en wonnen de tweede plaats. Daarnaast bemachtigden zij de publieksprijs, het optreden op Mixtream festival en Young Arts Festival. De derde plaats werd gewonnen door Headwear en het optreden op Beeckestijnpop ging naar de deelnemers van de eerste voorronde, Orgaanklap.

De winnaar van de Rob Acda Foto Award, Robin Looy, heeft een mooie rapportage gemaakt van de avond die binnenkort te zien is op de website.

Vanaf 1 september 2012 kunnen muzikanten uit de regio Haarlem zich aanmelden voor de Rob Acda Award 2012/2013

Voor meer informatie kun je terecht op www.robacdaaward.nl.

 

30 maart: Finale Rob Acda Award

De finalisten van de Rob Acda Award 2011/2012 zijn geworden:

Good Meat - Desert Garage Bluesrock - www.good-meat.nl
Dress up Dolls - Krachtig rocktrio met een originele en geheel eigen sound - www.dressupdolls.nl
Headwear - Energieke pop/rock met sterke melodieën - www.headwearband.com
STEENkoud - Nederlandstalige rock met een dope Rapflow! - www.steenkoud.nl
Killing Bags - Een crossover tussen hiphop, rock en een lik funk - www.killingbags.nl

Deze 5 bands strijden op 30 maart in de Dommelsch Zaal van Patronaat om het prijzenpakket, bestaande uit o.a. het openingsoptreden van Bevrijdingspop 2012, een waardebon voor MusicManiacs t.w.v. 200 euro en een backdrop van Merchandise. Ook maken de bands kans de publieksprijs te winnen, waarbij de winnaar o.a. een betaald optreden wint in café Stiels.

Kaarten
zijn hier te koop, wees er snel bij!


‹ First  < 15 16 17 18 19 >