Flinty's Trofee

De selectie voor Flinty's Trofee 2018/19 is bekend! Dit jaar strijden de volgende acts om de eerste plaats! 

Sabotage
Wa7lid
Counter-Sound
Elvira
Frambozen Kwark
HalfLeeg 

Op 25 januari zullen deze acts op het nederige podium van Flinty's proberen te bewijzen dat zij de waardige winnaar zijn van de Flinty's Trofee! De winnaar gaat door naar de vierde voorronde van de 
Rob Acda Award en wint een optreden tijdens Houtnacht! De winnaar wordt enkel gekozen door een driekoppige jury. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt! 

Entree is €3,50 en €0,50 als je in bezit bent van een Flinty's Pas!


Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2018/2019 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.

Na vier jaar bevlogen de Rob Acda Award te hebben georganiseerd, zal Sofie Krop stoppen als projectleider van de Rob Acda Award. Dit in verband met een nieuwe fulltime baan bij Patronaat.

Thom Lich is de nieuwe projectleider van de Rob Acda Award, voor sommigen al bekend als bedrijfsleider bij Patronaat. Ooit mocht hij de Rob Acda Award zelf in ontvangst nemen met zijn band Schizoid Lloyd; een nog altijd memorabele ervaring welke een groot effect heeft gehad op zijn verdere muzikale ontwikkeling. De jaren daarna bleef hij betrokken als jurylid en vanaf nu zal hij met een zogeheten frisse blik en enthousiasme de Rob Acda Award coördinatie onder zijn hoede nemen.