Flinty's Trofee

De selectie voor Flinty's Trofee 2018/19 is bekend! Dit jaar strijden de volgende acts om de eerste plaats! 

Sabotage
Wa7lid
Counter-Sound
Elvira
Frambozen Kwark
HalfLeeg 

Op 25 januari zullen deze acts op het nederige podium van Flinty's proberen te bewijzen dat zij de waardige winnaar zijn van de Flinty's Trofee! De winnaar gaat door naar de vierde voorronde van de 
Rob Acda Award en wint een optreden tijdens Houtnacht! De winnaar wordt enkel gekozen door een driekoppige jury. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt! 

Entree is €3,50 en €0,50 als je in bezit bent van een Flinty's Pas!


Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2018/2019 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Maak je klaar...

Maak je klaar...

Het is een speciaal jaar voor de Rob Acda Award, het is namelijk de twintigste editie van de competitie! Om het allemaal nog mooier te maken: jij kunt hier deel van uitmaken! Het enige wat je moet doen is je band bij elkaar krijgen, als een malle gaan oefenen en zorgen dat je vanaf 1 september klaar zit achter een computer om je in te schrijven voor deze twintigste editie. Net als je voorgangers (Les Enfants Durs, Baptist, The Hype en Ethereal) krijg je dan de kans om podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en naar huis te gaan met een goed gevuld prijzenpakket. Zorg dus dat je erbij bent!