Flinty's Trofee

De selectie voor Flinty's Trofee 2018/19 is bekend! Dit jaar strijden de volgende acts om de eerste plaats! 

Sabotage
Wa7lid
Counter-Sound
Elvira
Frambozen Kwark
HalfLeeg 

Op 25 januari zullen deze acts op het nederige podium van Flinty's proberen te bewijzen dat zij de waardige winnaar zijn van de Flinty's Trofee! De winnaar gaat door naar de vierde voorronde van de 
Rob Acda Award en wint een optreden tijdens Houtnacht! De winnaar wordt enkel gekozen door een driekoppige jury. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt! 

Entree is €3,50 en €0,50 als je in bezit bent van een Flinty's Pas!


Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2018/2019 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
DRESS UP DOLLS WINT ROB ACDA AWARD 2011/2012

DRESS UP DOLLS WINT ROB ACDA AWARD 2011/2012

Dress Up Dolls heeft vrijdagavond 30 maart de Rob Acda Award 2011/2012 gewonnen in de grote zaal van het Patronaat.  Ze mochten als laatste het podium betreden en gaven voor een goed gevulde zaal een strakke en foutloze show weg. De band ging naar huis met een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit een optreden op het Houtpodium van het Haarlemse Bevrijdingspop, een waardebon van Musicmaniacs ter waarde van €200,- en een backdrop van Merchandise.nl

De jury zei over Dress Up Dolls: ‘Erg sterk, goed op elkaar ingespeeld. Ze geven elkaar de ruimte. Deze band kan heel wat bereiken, veel optreden moet lukken, daar zijn ze ZEKER goed genoeg voor.’

Good Meat scoorde ook punten bij de jury en wonnen de tweede plaats. Daarnaast bemachtigden zij de publieksprijs, het optreden op Mixtream festival en Young Arts Festival. De derde plaats werd gewonnen door Headwear en het optreden op Beeckestijnpop ging naar de deelnemers van de eerste voorronde, Orgaanklap.

De winnaar van de Rob Acda Foto Award, Robin Looy, heeft een mooie rapportage gemaakt van de avond die binnenkort te zien is op de website.

Vanaf 1 september 2012 kunnen muzikanten uit de regio Haarlem zich aanmelden voor de Rob Acda Award 2012/2013

Voor meer informatie kun je terecht op www.robacdaaward.nl.