Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2018/2019 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Robin Looy wint Rob Acda Foto Award 2011/2012

Robin Looy wint Rob Acda Foto Award 2011/2012

Robin Looy is verkozen tot winnaar van de Rob Acda Foto Award 2011/2012. Zijn foto’s zullen op 30 maart geëxposeerd worden in de foyer van Patronaat, tijdens de finale van de Rob Acda Award. Daarnaast krijgt hij foto-opdrachten voor onder meer LiveXS en Bevrijdingspop en €250,- aan afdrukken bij PrintThings. De andere deelnemers waren: Melissa Duijn, Yvon Moll en Raymond Solcer.

De juryleden voor de Foto Award waren: Archie Backx (o.a. hoofdfotografie Bevrijdingspop), Ewoud Koster (fotograaf) en Marike Benschop (fotograaf). De jury over de winnaar Robin Looy:De winnende foto zit er zeker bij. De compositie klopt, de timing is perfect en kleuren komen mooi uit. Het publiek staat er mooi op, je voelt de sfeer, vooral de dansende stropdas maakt het af.’