Flinty's Trofee

De selectie voor Flinty's Trofee 2018/19 is bekend! Dit jaar strijden de volgende acts om de eerste plaats! 

Sabotage
Wa7lid
Counter-Sound
Elvira
Frambozen Kwark
HalfLeeg 

Op 25 januari zullen deze acts op het nederige podium van Flinty's proberen te bewijzen dat zij de waardige winnaar zijn van de Flinty's Trofee! De winnaar gaat door naar de vierde voorronde van de 
Rob Acda Award en wint een optreden tijdens Houtnacht! De winnaar wordt enkel gekozen door een driekoppige jury. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt! 

Entree is €3,50 en €0,50 als je in bezit bent van een Flinty's Pas!


Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2018/2019 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Robin Looy wint Rob Acda Foto Award 2011/2012

Robin Looy wint Rob Acda Foto Award 2011/2012

Robin Looy is verkozen tot winnaar van de Rob Acda Foto Award 2011/2012. Zijn foto’s zullen op 30 maart geëxposeerd worden in de foyer van Patronaat, tijdens de finale van de Rob Acda Award. Daarnaast krijgt hij foto-opdrachten voor onder meer LiveXS en Bevrijdingspop en €250,- aan afdrukken bij PrintThings. De andere deelnemers waren: Melissa Duijn, Yvon Moll en Raymond Solcer.

De juryleden voor de Foto Award waren: Archie Backx (o.a. hoofdfotografie Bevrijdingspop), Ewoud Koster (fotograaf) en Marike Benschop (fotograaf). De jury over de winnaar Robin Looy:De winnende foto zit er zeker bij. De compositie klopt, de timing is perfect en kleuren komen mooi uit. Het publiek staat er mooi op, je voelt de sfeer, vooral de dansende stropdas maakt het af.’